top of page

Olen fysioterapeutti Jarno Vokkolainen ja olen Fysio On Ice- yrityksen omistaja. Fysioterapeutiksi valmistuin 2013 ja osaamistani päivitin YAMK-tutkinnolla valmistuen 2023. Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2013 lähtien. Yrittäjänä toimiminen on ollut haaveeni jo useamman vuoden ajan ja syksyllä 2021 aloitin toiminimellä yrittämisen. Tällä hetkellä tarjoan fysioterapia- ja fysiikkavalmennus- palveluita. 

Fysioterapiassa otan huomioon asiakkaan tarpeet, tavoitteet sekä lajin vaatimukset. Otan mukaan asiakkaan ja asiakkaan sidosryhmän tarvittaessa mukaan fysioterapian suunnitteluun, jotta tarjoamani sisältö sopisi mahdollisimman hyvin kokonaistilanteeseen. Työskentely voi olla joko ennaltaehkäisevää, kuntouttavaa tai fysiikkavalmennuksen ja fysioterapian yhdistämistä.

Tarjoamani fysiikkavalmennus koostuu yksilö- ja ryhmämuotoisista palveluista. Lisäksi saatavilla on kehittämis- ja koulutuspalveluita mm. urheiluseuroille. Valmennuksissa hyödynnän fysioterapia- osaamistani ja asiakkuus alkaa aina alkukartoituksella, oli kyseessä yksilö- tai ryhmä- asiakkuus. Otan huomioon asiakkaiden yksilölliset toiveet ja tarpeet ohjelmia tehdessäni. Pystyn tarjoamaan eri tavoitteisiin tähtäävää fysiikkavalmennusta ja myös palautumiseen liittyvät tekijät seurannasta edistäviin ohjauksiin ovat saatavilla. Olen työskennellyt sekä aloittelijoiden että kokeneempienkin valmennettavien kanssa fysiikkavalmennuksen saralla. 

bottom of page